Veiligheid begint bij MiDo Security

MiDo Security is onze innovatieve beveiligingstak voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De veiligheid van de klant, zijn bezoekers en zijn bezittingen staat centraal. Onze gediplomeerde beveiligers zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld objectbeveiliging, zorgbeveiliging of evenementenbeveiliging. MiDo Security (ND 5933) is door het Ministerie van Justitie & Veiligheid een erkend beveiligingsbedrijf.

Ontzorg uzelf met onze MiDo Security diensten

 • Objectbeveiliging

Objectbeveiliging gaat niet alleen over gebouwen en objecten, maar ook over de veiligheid van medewerkers en bezoekers. Daarbij hoort soms een vaste post bij een balie of receptie, maar ook een prettige ontvangst zodat uw gasten zich welkom en veilig voelen. Onze objectbeveiligers zijn goed getraind, handelen proactief en zijn daarnaast vriendelijk en gastvrij.

 • Zorgbeveiliging

Bij de beveiliging van een zorginstelling is maatwerk nodig, weten we uit ervaring. Het gaat om meer dan beveiligen, zorgen voor rust en stabiliteit is minstens zo belangrijk. Onze zorgbeveiligers hebben daarom specifieke trainingen gevolgd om te werken binnen de zorg en hebben daarbij ruime werkervaring: ze zorgen voor rust, stabiliteit en werken de-escalerend.

 • Evenementenbeveiliging

Als organisator van een klein of groot evenement stelt u de veiligheid van uw gasten voorop. Onze evenementenbeveiligers zijn gastvrij en vriendelijk, maar garanderen daarbij de veiligheid van uw personeel en uw gasten.

Elke beveiligingsvraag is anders – voor elke klant regelen we maatwerk. Neem daarom contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zorg voor een veilige omgeving

Neem contact op 

  Wat kan je van ons verwachten?

   Erkend beveiligingsbedrijf

   Gediplomeerde beveiligers

   

   Voor particulier en zakelijke markt

   

   Resultaat gericht